Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
enheder: 102050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 102050 Varer sidevis
Færdig blanding til sylte Man tager 6,0ltr koldt vand hvor man kommer 30Gr nitritsalt/eller alm Salt i,rører godt, så kommer der 2,5Kg Lidt fedt Grisekød i og l sætter det over og små koge til kødet er meget mørt kødet tages op og skærer/hakkes i mindre stykker i den størrelse som man ønsker.Så tager man 4,5ltr suppe og rører sylteblandingen i, kommes i...
Fynske griller er vores egen opskrift, den indeholder løvstikke blade, hvidløg ,drusukker,porre,hvid peber, muskatnød den er dejligt af stemt i krydderierne, Posen passer til 3,5kg kød og kan let røres i en røremaskine. Man kan bestemmer selv om man ønsker at koge pølsen eller røge den først og så kogning bagefter.
Farfars Griller er en færdig blanding til greillpølser/frankfurter, den har en rigtig dejlig smag af: Peber-Kardemomme-Hvidløg-Løg-Paprika-Muskatnød. Blandingen passer til 3,5kg Kød (Grisekød-Kalvekød-Oksekød) det bestemmer du selv.Der skal kun tilsætter 50Gr Nitritsalt og ca 1,3ltr vand .Du kan selv vælge om du vil stoppe dem i svinetarme eller...
Skypulver den laves på følgende måde: Kog 1,0Ltr vand i en ren gryde, tag gryden af komfuret og rør posen med skypulver i kommes på komfuret igen rør i det til det koger.Kom evt. kulør i hvis den ønskes mørkere. Kommes i en ren emballage, afkøles efter ca 2timer på køl er den klar tiil at pynte med på feks: Rullepølse, flæskesteg.
Mortedella blanding er velegnet til kogepølser, der med følger opskrift med krydderierne.Udover krydderi blandingen skal der tilsættes, fosfat(fænomal), Nitritsalt og alm salt.
Cevalatpølse med farve er en kogepølse. Opskriften med følger med krydderierne.
Kødsovs mix er rigrig god til kødsovs og pizza sovs eller hvad man ønsker sig. Til 1 pose skal du bruge 0,5kg kød og 5,0dl vand det hele koges op. Så er der serveret.
Kødsovs mix er rigtig god til kødsovs eller pizza sovs eller hvad man ønsker sig. Til 1 pose skal der bruges 0,5kg kød og 5dl vand det hele koges op. Så er der serveret.
Bedstes Dellemix er beregnet til 1/2kg grisekød / Kalvekød man bestemmer selv, og der til ca 2,5dl koldt vand. ælt det godt sammen så har du nogle dejlige frikadeller. Velbekom.
Bedstes Dellemix er beregnet til 1/2kg grisekødevt kalv man bestemmer selv, og der til ca 2,5dl vand ælt det godt sammen så har man nogle dejlige frikadeller. Velbekom.
Rullepølse blanding andvendes med ca 4gr/pr kilo kød. Rullepølse blandingen indeholder bla. Muskatnød,Druesukker,GUL SENNERUP. og naturlige krydderier, super nem at arbejde med drysser det på sit rullepølse slag tilsætter gelantine /husplads og løg i .
Skipper pølse er dejlig kraftig smag af:Peber,Sennerup,Muskatnød,Koriander,Paprika,Kardemomme,Hvidløg. Opskrift følger med posen.
Bierwurst krydderi indeholder Bla.: Løg,Dextrose,hel gul sennerup,Kommen,Muskatnød. Udover krydderi blandingen skal der også tilsættes: alm salt og fosfat (fænomal). Opskrift følger med krydderiet.
Fynsk kødpølse er en kogepølse . Du kan lave pølsen med det kød der skal andvendes,evt. kan man komme Champingnon i farsen, ærter,grofthakket kød,det er kun fantasien der sætter grænser hvad man kan ønske sig. 1pose Fynsk kødpølse , andvendes til 10Kg kød (Svin/Okse/kalv) hvad man har, 2,8Ltr vand,130gr Nitritsalt(alm salt er i blandingen) Husk farsen...
Til Leverpølse skærefast skal du bruge: 5,6kg Snitter som koges i ca 20mim,4,0Kg Svinelever, 100gr Nitritsalt, 3dl supper fra snitterne, 1pose leverpølse skærefast, Efter at snitterne har smiret i 20min hakkes det hele sammen,Suppe og krydderier piskes sammen og kommes i det hakkede kød, og tilsæt nitritsaltet, røres godt sammen, farsen stoppes og koges.
Spegepølse Vildt er en Bl der er let at lave. 1Ps spegepølse Vildt passer til 10,0kg kød.(ca6,0kg vildtkød,ca4,0kg spæk i tern), men du bestemmer selv hvor meget spæk du vil have i. Kødet skal være koldt når det æltes, spegepølse bl. kommes i det hakkede kød og æltes godt, HUSK AT KOMME SALTET I TIL SIDST. Stoppes hurtigt da det indholder GDL, som gør de...
Farfars Leverpostej Bl er .fra ca 1940, som stifteren Steffen Olsen af firmaet fik lavet. Opskrift 900Gr,Lever-900Gr blødt spæk-9dl Suppe Det bløde spæk koges ca 20min, Lever skoldes, efter kogning hakkes det hele, Krydderi bl kommes ned i de 9dl suppe og piskes godt, Så tilsættes man stille og roligt suppen i det hakkede spæk og lever. Kommes i...
Opskrift: 500gr Svinelever 500gr Fedtafpuds 1,0Kg Brystflæsk 7,5dl Kogende suppe 35gr Nitritsalt 35gr Kogesalt 200gr Krydderi Blanding Leveren skoldes Brystflæsk og fedtafpuds koges ca 30min Simre Det hele hakkes, den kogende suppe+salt og krydderi blanding røres godt sammen. Kom evt- ekstra krydderi i efter smag Bages i vandbad ved 175gr i...
Skypulver med flæskestegs smag laves på følgende måde: Kog 1/2ltr vand i en ren gryde, tag gryden af komfuret og rørposen med skypulveret i, kommes på komfuret igen rør til det koger igen, kommes i ren emballage, afkøles, Efter ca 2timer på køl er det klar til at pynte med på feks rullepølse/flæskesteg.
Frankfurter / Grill Pølse Blandingen er uden mel og mælk Der skal andvendes 3,5kg Flæskekød/kalvekød/oksekød --30gr Nitritsalt-- (ca 1,5Ltr Vand) og posens indhold. Man kan selv bestemme hvordan mængden af flæskekød og oksekød skal være.
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook