Vi holder ferie i weekenden d. 15.-17. november, men vi er tilbage igen mandag d. 18. november! Vi glæder os til at hjælpe dig!
Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
enheder: 102050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 102050 Varer sidevis
Opskriften medfølger. Følgende krydderier er i blandingen! Paprika-Hvidløg-Peber-Koriander-Dextrose-Chili-Ingefærd
Du skal bruge 1,4kg Lever-1,2kg Fedtpuds(Blødt Fedt)- Ca 1,2Ltr Varm suppe- 1pose krydderi. Opskriften har vi sat på krydderi posen Velbekomme.
Italiensk Kødboller/Farsbrød krydderi indeholder: dextrose-løg-hvidløg-ærter-pastinak-persille-peber-oregano-mynte-timmian-persille. 1ps. passer til 500gr kød gris-okse-kalve-lam-kyllingkød, det bestemmer man selv. Man kommer det hakket kød i en skål, krydderi og ca 1,6dl koldt vand hæld det i lidt efter lidt det kan også være det kan ekstra vand.
Italiensk Kødboller/Farsbrød krydderi indeholder: dextrose-løg-hvidløg-ærter-pastinak-persille-peber-oregano-mynte-timmian-persille. 1ps. passer til 500gr hakket kød som kan være gris-Okse-kalve-lam-kyllingkød det bestemmer man selv . Man kommer det hakket kød i en skål krydderi og ca 1,6dl koldt vand hæld det i lidt efter lidt det kan også være det kan...
Posen passer til 10,0kg kød.
Smørleverpølse passser til 5,0kg kød.
Vildt griller er beregnet til 3,5kg kød som kan være (Vildt. grisekød, oksekød,) du bestemmer selv.Vildt griller indeholder Sennerup, Dextrose, Hvidløg, Enebær,Peber,Løg,Koriander, allehånde Timmian,Laurbærblad,Appelsinskal, Sellerifrø, Persille, ingefærd,merian og oregano.
Lav dine egne fiske deller. Duskal bruge 500gr hakket fisk ( du bestemmer selv hvad du ønsker). De 500gr fisk kommes i en røreskål hvor der tilsættes pose med krydderier og ca 1,0dl koldt vand, røres godt sammen til en lang fars. Hvis man ønsker lidt mere luftighed kan der tilsætte et æg.
Lav dine egne fiske deller.Du skal bruge 500gr hakket fisk( du bestemmer selv hvad du ønsker) De 500gr fisk kommes i en røreskål hvor der tilsætte posen med krydderier og ca 1,0dl koldt vand, røres godt sammen til en lang fars. Hvis man ønsker lidt mere luftighed kan der tilsættes et æg.
Dejig krydderi blanding( Sennerup,Peber,Muskat bl. Ingefærd, Paprika,Dextrose,rom, ) til Wiener/brubch pølse posen passer til 5,0kg kød.Opskriften er sat påkrydderi posen.du skal være obs på at der også skal andvendes Rola(Mælkesukker), fosfat,salt,nitritsalt. Rigtig god fornøjelse????
Posen passer til 5,0Kg kød/spæk
Bedstes Julemedister : Posen passer til 2,5gr kød og ca 1,25ltr koldt vand.
Færdig blanding til sylte Man tager 6,0ltr koldt vand hvor man kommer 30Gr nitritsalt/eller alm Salt i,rører godt, så kommer der 2,5Kg Lidt fedt Grisekød i og l sætter det over og små koge til kødet er meget mørt kødet tages op og skærer/hakkes i mindre stykker i den størrelse som man ønsker.Så tager man 4,5ltr suppe og rører sylteblandingen i, kommes i...
Fynske griller er vores egen opskrift, den indeholder løvstikke blade, hvidløg ,drusukker,porre,hvid peber, muskatnød den er dejligt af stemt i krydderierne, Posen passer til 3,5kg kød og kan let røres i en røremaskine. Man kan bestemmer selv om man ønsker at koge pølsen eller røge den først og så kogning bagefter.
Farfars Griller er en færdig blanding til greillpølser/frankfurter, den har en rigtig dejlig smag af: Peber-Kardemomme-Hvidløg-Løg-Paprika-Muskatnød. Blandingen passer til 3,5kg Kød (Grisekød-Kalvekød-Oksekød) det bestemmer du selv.Der skal kun tilsætter 50Gr Nitritsalt og ca 1,3ltr vand .Du kan selv vælge om du vil stoppe dem i svinetarme eller...
Skypulver den laves på følgende måde: Kog 1,0Ltr vand i en ren gryde, tag gryden af komfuret og rør posen med skypulver i kommes på komfuret igen rør i det til det koger.Kom evt. kulør i hvis den ønskes mørkere. Kommes i en ren emballage, afkøles efter ca 2timer på køl er den klar tiil at pynte med på feks: Rullepølse, flæskesteg.
Mortedella blanding er velegnet til kogepølser, der med følger opskrift med krydderierne.Udover krydderi blandingen skal der tilsættes, fosfat(fænomal), Nitritsalt og alm salt.
Cevalatpølse med farve er en kogepølse. Opskriften med følger med krydderierne.
Kødsovs mix er rigrig god til kødsovs og pizza sovs eller hvad man ønsker sig. Til 1 pose skal du bruge 0,5kg kød og 5,0dl vand det hele koges op. Så er der serveret.
Kødsovs mix er rigtig god til kødsovs eller pizza sovs eller hvad man ønsker sig. Til 1 pose skal der bruges 0,5kg kød og 5dl vand det hele koges op. Så er der serveret.
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook