Vi holder ferie i weekenden d. 15.-17. november, men vi er tilbage igen mandag d. 18. november! Vi glæder os til at hjælpe dig!
Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Sampakke sauce består 1pose Bearnaisesauce - 1pose Kryddersauce - 1pose Pebersauce - 1pose vildtsauce. Sådan laver du sauce: 2,5dl kogende vand eller mælk 1pose indhold piskes i og lad det simre i ca 5min, til sidst kommes ca 15gr smør i saucen som et ekstra pift.
Vildtsauce bruges som ofte til vildt kød, kalvekød,fjerkræ samt til lammekød. Vildtsauce laves på følgende måde, 2,5dl kogende vand eller mælk og posens indhold piskes godt sammen og lad det simre ca 5min, til sidst kommes ca 15gr smør i saucen som et ekstra pift.
Vildtsauce bruge oftes til vildt kød, kalvekød, fjerkræsamt lammekød. Vildtsauce laves på følgende måde, 2,5dl kogende vand eller mælk og posens indhold piskes godt sammen og lad det simre ca5min, til sidst kommes ca 15gr smør i saucen som et ekstra pift.
Pebersauce er god til retter med oksekød samt aly lyst kød. Pebersauce laves på følgende måde, 2,5dl kogende vand eller mælk og posens indhold piskes godt sammen og lad det simre i ca 5min, til sidst kommes ca 15gr smør i saucen som et ekstra pift.
Pebersauce andvendes til retter med oksekød samt alt lyst kød. Pebersauce laves på følgende måde, 2,5dl kogende vand eller mælk og posens indhold piskes godt sammen og lad det simre ca 5min, til sidst kommes ca 15gr smør i saucen som et ekstra pift.
Kryddersauces bruges til retter med svinekød,kylling,gryderetter og farsretter. Kryddersauces laves på følgende måde, 2,5dl kogende vand eller mælk og posens indhold piskes godt sammen og lad det simre ca 5min, til sidst kommes ca 15gr smør i saucen som et ekstra pift.
Kryddersauces bruges til retter med Svinekød,Kylling,Gryderetter og farsretter. Kryddersauces laves på følgende måde. 2,5dl kogende vand eller mælk og posens indhold piskes godt sammen og lad det simre ca 5min, til sidst kommes ca 15gr smør i saucen som et ekstra pift.
Bearnaisesause bruges til retter med oksekød og kalvekød eller hvad man ønsker. Bearnaisesauce laves på følgende måde. 2,5dl kogende vand eller mælk og posens indhold piskes godt sammen og lad det simre ca 5Min, til sidst kommes ca 15gr smør i saucen som et ekstra pift.
Bearnaisesauce bruges til retter med oksekød og kalvekød, eller hvad man ønsker. Bearnaisesause laves på følgende måde. 2,5dl kogende vand eller mælk og posens indhold piskes godt sammen og lad det simre ca 5Min, til sidst kommer ca 15gr smør i saucen som et ekstra pift.
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook