Levering i hele DK
1-3 dages levering
BlACK FRIDAY 24 Nov 2017SPAR 20%på alle varer
Se vores udvalg af pølsestoppere
Fødevarestyrelsens kontrolrapport
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 65 95 50 84

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Pate Blanding

Opskrift:

500gr Svinelever

1,5Kg Brystflæsk ca 15/20% fedt

7,5dl Kogende suppe

35gr Nitritsalt

35gr Kogesalt

200gr Krydderi Blanding

Leveren skoldes

Brystflæsk og fedtafpuds koges ca 30min Simre

Det hele hakkes, den kogende suppe+salt og krydderi blanding røres godt sammen.

Kom evt- ekstra krydderi i efter smag 

Bages i vandbad ved 175gr i ca 50min afhængig af form størerlse.

DKK 40,00 inkl. moms

Kunder, der købte denne vare, købte også: