Vi holder ferie i uge 2. Varer bestilt inden lørdag d. 4. januar 2025 kl. 23:00 vil blive sendt, næste vareforsendelse er mandag d. 13. januar 2025.
Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Lammetarme 19/21 bruges meget ofte til øl/snacks pølser. Lammetarmen lægges i koldt vand ca 12timer før brug, da det giver det bedste resultat.
Okseskæver er velegnet til leverpølse/spegepølser har en kaliber på ca 55/60 og er afbundet 42cm så den kan rumme ca 800gr stoppet vægt. Det bedste resultat opnåes ved at lægge skæverne i koldt vand 1døgn før brug, for at opnå det bedste resultat.
Kødfarven andvendes til farvning kogepølser/Spegepølser. Andvendes: 1-3gr pr. kg kød. Kommes i ved starten af processen.
Tarmfarve 24Ml bruges til favning af naturtarme til feks Hot dog pølser. Pølserne farves på flg. måde: 80gr varmt vand, tilsættes 15gr tarmfarve pr.ltr vand. Vandet afkøles til 60-70gr hvorefter pølserne kommes i vandet ca 3-4min eller til den ønskede farve. Hænges på rørstokke tørres ved ca 80gr i ca 20min.
Lammetarme 19/21 1bdt på ca 92mtr passer ca til 18kg fars masse.
Lammetarmen har en Kaliber 22/24 til grillpølser./Bruncpølser. Lammetarmen lægges i kold vand inden brug for at opnå det bedste resultat.Lammetarme 22/24 10Mtr tarm passer ca til 5Kg fars masse.
Kalvebundender bruges gerne til spegepølser og har en kalier ca 95/105mm. Det bedste resultat opnåes ved at lægge Kalvebundenderne i kold vand 1 døgn inden det skal bruges.
Oksekrogtarme kan andvendes til røget medister, Leverpølser, Spegepølser. Oksekrogtarme lægges i koldt vand i ca 1-2 timer før brug , da man får den bedste udnyttelse af tarmen.
Okseskæver er velegnet til Leverpølser og Spegepølser har en kaliber på ca 55/60mm. Det bedste resultat opnåes ved at lægge okseskæver i koldt vand 1døgn før brug, for at opnå det bedste resultat.
Lammeterme 22/24 bliver meget brugt til alle slags pølser der både kan koges/Steges/Grilles. Lammetarmen lægges i klod vand ca1/2time før brug, for at opnå det bedster resultat. Lammetarme 22/24 ca 92mtr passer ca til 48-48kg fars masse.
Svinetermen har en Kaliber 35/38 velegnet til Medister/ Kålpølser. Svinetarme lægges i kold vand inden brug.
Svinetarme 27/29 er meget velegnet til diverse pølser der kan koges/Steges/grilles.
Svinetarme 35/38 er meget anvendt til medister/ Kålpølse pølse. Svinetarmen lægges i kold vand ca 1/2 time inden brug, da det giver det bedste resultat.
Svinetarme andevndes som regel til medister, Kålpølser, og andre stegepølser
Svinetarme 32/34 er rigtig gode til Medister/ grillpølser, da den er lidt mindre i kaliberen end til normal medisterpølse. Svinetarmen 32/34 lægges i blød i klodt vand ca 1/2time før brug, da det bliver det bedste resultat.
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook