Vi holder ferie i weekenden d. 15.-17. november, men vi er tilbage igen mandag d. 18. november! Vi glæder os til at hjælpe dig!
Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Lammetarme 19/21 bruges meget ofte til øl/snacks pølser. Lammetarmen lægges i koldt vand ca 12timer før brug, da det giver det bedste resultat.
Okseskæver er velegnet til leverpølse/spegepølser har en kaliber på ca 55/60 og er afbundet 42cm så den kan rumme ca 800gr stoppet vægt. Det bedste resultat opnåes ved at lægge skæverne i koldt vand 1døgn før brug, for at opnå det bedste resultat.
Kødfarven andvendes til farvning kogepølser/Spegepølser. Andvendes: 1-3gr pr. kg kød. Kommes i ved starten af processen.
Tarmfarve 24Ml bruges til favning af naturtarme til feks Hot dog pølser. Pølserne farves på flg. måde: 80gr varmt vand, tilsættes 15gr tarmfarve pr.ltr vand. Vandet afkøles til 60-70gr hvorefter pølserne kommes i vandet ca 3-4min eller til den ønskede farve. Hænges på rørstokke tørres ved ca 80gr i ca 20min.
Lammetarme 19/21 1bdt på ca 92mtr passer ca til 18kg fars masse.
Lammetarmen har en Kaliber 22/24 til grillpølser./Bruncpølser. Lammetarmen lægges i kold vand inden brug for at opnå det bedste resultat.Lammetarme 22/24 10Mtr tarm passer ca til 5Kg fars masse.
Kalvebundender bruges gerne til spegepølser og har en kalier ca 95/105mm. Det bedste resultat opnåes ved at lægge Kalvebundenderne i kold vand 1 døgn inden det skal bruges.
Oksekrogtarme kan andvendes til røget medister, Leverpølser, Spegepølser. Oksekrogtarme lægges i koldt vand i ca 1-2 timer før brug , da man får den bedste udnyttelse af tarmen.
Okseskæver er velegnet til Leverpølser og Spegepølser har en kaliber på ca 55/60mm. Det bedste resultat opnåes ved at lægge okseskæver i koldt vand 1døgn før brug, for at opnå det bedste resultat.
Lammeterme 22/24 bliver meget brugt til alle slags pølser der både kan koges/Steges/Grilles. Lammetarmen lægges i klod vand ca1/2time før brug, for at opnå det bedster resultat. Lammetarme 22/24 ca 92mtr passer ca til 48-48kg fars masse.
Svinetermen har en Kaliber 35/38 velegnet til Medister/ Kålpølser. Svinetarme lægges i kold vand inden brug.
Svinetarme 27/29 er meget velegnet til diverse pølser der kan koges/Steges/grilles.
Svinetarme 35/38 er meget anvendt til medister/ Kålpølse pølse. Svinetarmen lægges i kold vand ca 1/2 time inden brug, da det giver det bedste resultat.
Svinetarme andevndes som regel til medister, Kålpølser, og andre stegepølser
Svinetarme 32/34 er rigtig gode til Medister/ grillpølser, da den er lidt mindre i kaliberen end til normal medisterpølse. Svinetarmen 32/34 lægges i blød i klodt vand ca 1/2time før brug, da det bliver det bedste resultat.
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook