Vi holder ferie i weekenden d. 15.-17. november, men vi er tilbage igen mandag d. 18. november! Vi glæder os til at hjælpe dig!
Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
enheder: 102050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 102050 Varer sidevis
1 pose Sønderjysk Ringridder anvendes: 13,0kg blandet kød (svine-okse-kalvekød-fedtafpuds/snitter) .Og ca 4,0ltr isvand, og hele posens indhold. ps kan også deles,
Opskrift:til Fransk leverpostej 1,250 gr svinelever 1,250 gr fedtpuds Ca 1,7ltr suppe fra det kogte fedt puds. Fedt puds koges ca 20 min,svinelever skoldes,begge dele hakkes sammen, krydderier kommes i,ca 1,2 ltr kogt suppe fra fedtpuds hældes i lidt efter lidt,til man har en tyk masse.
Opskrift: 2,5 kg kød m/lidt fedt,hakkes,krydderier kommes i og æltes tilsæt ca 1,25 ltr vand og dette æltes til det hænger godt sammen.
Færdig krydderi blanding til grov leverpølse indeholder. Den grove leverpølse blanding kan også laves som smørbar Leverpølse ved at man komme lidt mere suppe(ca 3dl) i når man rører pølsen sammen Vallepulver-Hvedemel-Kartoffelmel-Salt-Peber,Stabilsator. E450(2,1%), smagsforstærker.E621(1,0%) Opskrift medfølger Du skal bruge 1,0Kg. Svinelever - 2,5Kg...
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook