Levering i hele DK
1-3 dages levering
BlACK FRIDAY 24 Nov 2017SPAR 20%på alle varer
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Se vores udvalg af pølsestoppere
Fødevarestyrelsens kontrolrapport
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 65 95 50 84

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Fransk Leverpostej 375 gr. Færdigblanding Se fuld størrelse

Fransk Leverpostej 375 gr. Færdigblanding

Opskrift:til Fransk leverpostej

1,250 gr svinelever

1,25 gr fedtpuds

Ca 1,2 ltr suppe fra det kogte fedt puds.

Fedt puds koges ca 20 min,svinelever skoldes,begge dele hakkes sammen,

krydderier kommes i,ca 1,2 ltr kogt suppe fra fedtpuds hældes i lidt efter lidt,til man har en tyk masse.

DKK 31,25 inkl. moms

Kunder, der købte denne vare, købte også: