Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 102050 Varer sidevis
Alubakke 650Ml Har en længde på 25cm og en brede på 10,5cm, Højde 3,0cm. Passer perfekt tildiv kager
Slagterkniv fra Giesser anvendes meget til større kødstykker, evt korteletter og kød i tern.Kniven har luftskær så det gør det nemmere at skærer i kødet så det ikke sætter fast når man skærer.
Kogenet er rigtig god til at koge kød til sylte eller spæk til leverpostej, der har man det hele samlet, og er fri for at stå og fiske det op. Kogenettet kan ca have 8-10kg kød, så den er velegnet til kogning af kød/spæk.
Røgsmuld kl 1/4 er lavet af bøg ca 6mm, en grov smuld som andvendes til rygning.
Kirsebær kryddermix er til dig der gerne vil prøve en ny smag ved røgning, Kirsebær Kryddermix blandes sammen med alm smuld. Rigtig god fornøjelse.
Urtekniven fra Giesser er perfekt til at ordne grønsager med og en rigtig god kartoffelkniv.
Grillkrydderi nVarianta er super dejligt krydderi til kødstykker, og man kan også bruge det til bolk salami på kanterne , smager bare rigtigt godt. Varianta krydderi indeholder:Løg,Sennep,Paprika,Hel gul sennerup,Kommen.
Stegetermometer er rigtig godt til at finde ud af hvornår en varer er stegt som ønsket.
Sampakke sauce består 1pose Bearnaisesauce - 1pose Kryddersauce - 1pose Pebersauce - 1pose vildtsauce. Sådan laver du sauce: 2,5dl kogende vand eller mælk 1pose indhold piskes i og lad det simre i ca 5min, til sidst kommes ca 15gr smør i saucen som et ekstra pift.
Hvid æltebalje er rigtig god til at ælte div. i når man står i køkkenet. Baljen er godkendt til fødevarer.
Æble BBQ Sauce indeholder: Æbler - Honning - Paprika - Hvidløg giver en rigtig god smag. Det kan bruges når man griller, prøv også at smører den i bunden af en sandwich, smager rigtig godt.
Pebersauce er god til retter med oksekød samt aly lyst kød. Pebersauce laves på følgende måde, 2,5dl kogende vand eller mælk og posens indhold piskes godt sammen og lad det simre i ca 5min, til sidst kommes ca 15gr smør i saucen som et ekstra pift.
enheder: 102050
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook