Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 102050 Varer sidevis
Spegepølsetarm lærred Mariehøne har en stoppet vægt på ca300gr, pølseskindet tages af inden brug.
Ellesmuld andvendes som en smagsforstærker til røgning sammen med bøgesmuld hvorpå der opnåes et flot resultat.
Pull Pork krydderi har en meget flot rød farve Pull Pork krydderi indholder! Farin,Paprika Edelsys,Salt,Hvidløg,Løg,Sennerup,Oregano,Spidskommen,Sellerisalt,Peber,Ceynnepeber. Pull Pork krydderiet er super til at vendes i kød evt( Nakkefile ,Oksekød,Lam), og langtids stegning smager himmels
Peber sort knust 0,8-1,2mm, er meger velegnet til bloksalami, eller som kant på en rigtig god bøf.
Spegepølsetarme Maghoni M/hvid net 58/40 kan rumme ca 800gr, Tarmen ligges i lunken vand inden de stoppes, Husk at fjerne tarmen inden brug.
Snørregarnet bruges til opstropning af tarme og ophængning af røgvarer
Vakuumpose på rulle riflede er 30,0cm bred, kan anvendes til Mikor ovn max 100Gr, . Lav din egen wakumpose præcis som du ønske dig. Skær kun det stykke af rullen son du lige skal bruge, svejs den ene ende og fyld posen. Rullerne er godkendte efter EU regler og tåler frost.VED BRUG AF MIKRO OVN HUSK AT PRIKKE HULLER.
Fad/Dej skraber er 12,0cm lang og 8,0cm bred. Den andvendel til at skrabe sit æltefad rent med. Kan også bruges til at lave blocher med.
Karry Ostindisk har en flot gul farve , som er sammensat af mange forskellige krydderier, Karry Ostindisk er en meget stærk, og andvendes i pølseproduktion/madlavning.
Fransk Hvidløgs Griller er en færdig Bl. til grilpølser. Franskhvidløgsgriller krydderiet bruges ved at man har 10,0kg svinekød, som man ælter med posens indhold og ca 4-5ltr vand. Det hele æltes godt sammen og stoppes i svinetarme .
Lammetarme 19/21 1bdt på ca 92mtr passer ca til 18kg fars masse.
Knold og Tot kogepølsetarm har en kaliber på55mm og 25cm stoppe vægt på ca 400gr. dyppes i lunken vand inden brug, SÆLGES KUN I 25 STK
Pålægsposen andvendes som regel sammen med pålægs papir. Pålægapapiret bruges til at lægge afskåret pålæg på, og så kommer man det i posen og øger holbarheden.
Skypulver den laves på følgende måde: Kog 1,0Ltr vand i en ren gryde, tag gryden af komfuret og rør posen med skypulver i kommes på komfuret igen rør i det til det koger.Kom evt. kulør i hvis den ønskes mørkere. Kommes i en ren emballage, afkøles efter ca 2timer på køl er den klar tiil at pynte med på feks: Rullepølse, flæskesteg.
Bedstes Julemedister : Posen passer til 2,5gr kød og ca 1,25ltr koldt vand.
Spegepølsetarmen har en kaliber på 88mm og en længde på 50cm. Spegepølsetarmen lægges i lunken vand inden stopninge.Spegepølsetarmen har en stoppet vægt på på ca 2310gr.Pølseskindet fjernes inden brug.
Røgsmuld er fremstillet af tørret bøg, anvendes som regel til koldrygning af spegepølse/fisk.
enheder: 102050
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook