Vi holder ferie i weekenden d. 15.-17. november, men vi er tilbage igen mandag d. 18. november! Vi glæder os til at hjælpe dig!
Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 102050 Varer sidevis
Enebær flis andvendes som en smags forstærker til røgning sammen med bøgesmuld, hvorpå der opnåes et godt resultat.
Paprika røget bruges som oftes som smagsforskærker.
Okseskæver er velegnet til leverpølse/spegepølser har en kaliber på ca 55/60 og er afbundet 42cm så den kan rumme ca 800gr stoppet vægt. Det bedste resultat opnåes ved at lægge skæverne i koldt vand 1døgn før brug, for at opnå det bedste resultat.
S.Krogen er rigtig god til at hænge kød og andre til op med.
Rullepølse garn bleget stegegarn/kødsnor.Andvendes til at snørre diverse stege.
Tarmfarve 24Ml bruges til favning af naturtarme til feks Hot dog pølser. Pølserne farves på flg. måde: 80gr varmt vand, tilsættes 15gr tarmfarve pr.ltr vand. Vandet afkøles til 60-70gr hvorefter pølserne kommes i vandet ca 3-4min eller til den ønskede farve. Hænges på rørstokke tørres ved ca 80gr i ca 20min.
Vakuumpose riflede kan du wakumpakke dine fødevarer, så de kan holde længere. Poden er godkendt til 100gr, mikroovn Posen er godkendt til fødevarer efter gældende EU regler, så du er sikker på at få en pose der ikke afgiver skadelige stoffer.HUSK AT PRIKKE HULLER VED BRUG AF MIKRO OVN.
Svinetarme 35/38 er meget anvendt til medister/ Kålpølse pølse. Svinetarmen lægges i kold vand ca 1/2 time inden brug, da det giver det bedste resultat.
Spegepølse tarmen har en kaliber på 58mm og en længde på 40cm. Spegepølsetarmen kan rumme ca 800gr i stoppet vægt. Spegepølse tarmen lægges i lunken vand inden stopningen. Pølse skindet fjernes inden brug.
Opskrift:til Fransk leverpostej 1,250 gr svinelever 1,250 gr fedtpuds Ca 1,7ltr suppe fra det kogte fedt puds. Fedt puds koges ca 20 min,svinelever skoldes,begge dele hakkes sammen, krydderier kommes i,ca 1,2 ltr kogt suppe fra fedtpuds hældes i lidt efter lidt,til man har en tyk masse.
Bedstes Julemedister : Posen passer til 2,5gr kød og ca 1,25ltr koldt vand.
Kogepølsetarmen har en kaliber på 55 mm og længde 25 cm,kan indeholde ca 400 gr i stoppet vægt. Kogetarmen lægges i lunken vand inden stopningen. Pølseskindet tages af inden brug.
Ramsløg andvendes som regel som til forskellige pølser / fars , eller hvad man nu har lyst til
Blomster tarm lille har en kaliber på 65mm og en langde på 40cm, den er meget flot til en spegepølse.
2,0Kg Fedt Flæskekød hakkes på en grov skive 4-5mm, hvorefter der tilsættet 1pose krydderier (Kålpølse) og væske, og til sidst nitritsaltet. Husk at ælte godt sammen så det binder, stoppes i svinetarm efter eget ønske,drejes af i passende størrelse. Ryges bagefter i varmrøg ca70gr.
enheder: 102050
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook