Vi holder ferie i weekenden d. 15.-17. november, men vi er tilbage igen mandag d. 18. november! Vi glæder os til at hjælpe dig!
Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 102050 Varer sidevis
Starter Cultur andvendes Til Modning af spegepølser.Hvis man ikke bruger hele brevet skal det fryses efter brug, og bruges ved næste gang.1 brev passer til 50kg kød
Løgpulver andvendes med ca 10gr/pr-kød
Kogepølse Tarm 50/25 kommes i lunken vand inden brug , den har en stoppe vægt på ca 350gr.
Tørmælken blandes med 9 dl. vand 1 dl.tørmælk. (passer til 1 ltr mælk).Tørmælken kan andvendes i pølseproduktion/madlavning.
Spegepølse Tarm Maghoni har en kaliber på 58mm og en længde på 40cm. Sprgepølsetarmen kan rumme ca 800Gr stoppet. Spegepølse tarmen lægges i lunken vand inden stopningen, pølseskindet fjernes inden brug.
Spegepølsetarme Maghoni M/hvid net 58/40 kan rumme ca 800gr, Tarmen ligges i lunken vand inden de stoppes, Husk at fjerne tarmen inden brug.
1 pose Grill medister passer til 10 kg kød med lidt fedt og ca 4-5 ltr vand.
Hvidløgspulver anvendes med ca 5gr/pr kød
Kogepølse Tarm 55/25 kommes i lunken vand inden brug, og den har en stoppe vægt på ca 350gr.
Svinetarme andevndes som regel til medister, Kålpølser, og andre stegepølser
Rød/hvid net kan bruges til alt slags kød, og kan både koges/steges og ryges.
Minilla mærker er godt til røgvarer og andre ting man skal huske datoen på når man ryger og salter. De har en størrelse på 4cm bred og 8cm lang
Spegepølsetarm med kartoffel tryk på har en kaliber på 55mm og en længde på 40cm, Spegepølsetarmn har en stoppet vægt på ca 800gr. Spegepølsetarmen lægges i lunken vand inden stopningen. Pølseskindet fjernes inden brug.
4 Peber blanding beståt af , groft sort peber,Hvid peber, Rød peber ,grøn peber. Det er meget velegnet til mange ting feks, i fars varer, kant bøf, rundt om bloksalami.
Spegepølse blandingen er en færdig blanding med alt hvad man skal bruge. Der skal bruges: 8,0Kg Okse/grise kød, 2,0Kg Spæk, 100gr Nitritsalt, 250Gr Kogesalt. Dette er en vejledning af der skal bare være 10Kg kød og spæk man bestemmer selv. HUSK AT KOMME SALTET I TIL SIDST!!!!
Persille tørret kan andvendes til mange forskellige ting, som rullepølse med perille/nakke med persille, kun fantasien sætter grænser.
Okseskæver er velegnet til Leverpølser og Spegepølser har en kaliber på ca 55/60mm. Det bedste resultat opnåes ved at lægge okseskæver i koldt vand 1døgn før brug, for at opnå det bedste resultat.
Bierwurst tarm kugleformet skal inden den stoppes kommes i lunken vand i ca 5min, stoppes stille og roligt så den bliver en kugle. Bierwurst tarmen kan ryges, husk at fjerne skindet inden brug.Bier wurst tarmen kan rumme ca 350Gr
Peber sort hel andvendes som regel i peberkværne, og bruges oftes i spegepølser/ gryderetter
Skypulver med flæskestegs smag laves på følgende måde: Kog 1/2ltr vand i en ren gryde, tag gryden af komfuret og rørposen med skypulveret i, kommes på komfuret igen rør til det koger igen, kommes i ren emballage, afkøles, Efter ca 2timer på køl er det klar til at pynte med på feks rullepølse/flæskesteg.
enheder: 102050
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook