Vi holder ferie i uge 2. Varer bestilt inden lørdag d. 4. januar 2025 kl. 23:00 vil blive sendt, næste vareforsendelse er mandag d. 13. januar 2025.
Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 102050 Varer sidevis
Kogepølsetarm kaliber 53mm og længde 25 cm kan indeholde ca 400 gr i stoppet vægt. Lægges i lunken vand inden den stoppes. Pølseskindet fjernes inden brug.
Spegepølsetarm Hønsenet har en kaliber på 58/30 ca 350-400gr stoppet vægt. Kommes i lunken vand inden stopning.
Opskrift: 2,5 kg kød m/lidt fedt,hakkes,krydderier kommes i og æltes tilsæt ca 1,25 ltr vand og dette æltes til det hænger godt sammen.
Spegepølsetarmen med påtrykt et lam, har en kaliber på 55mm, og en længde på 40cm. Spegepølsetarmen lægges i lunken vand inden brug, har en stoppet vægt på ca 800gr.Pølseskindet fjernes inden brug.
Kødet hakkes lidt, så det kan æltes med hånd evt maskine. Kød krydderier og øl(kan godt undlades) tilsættes, æltes godt og salten kommes i tilsidst.Tørres inden røg. Der avvendes til 1 potins ølpølse. 3,0Kg Fedt flæskekød ca 15/18% 1pose Krydderi Bl.-30Gr Nitritsalt-50Gr salt-1/2 Flaske pilsner øl.
Lammetarme 19/21 bruges meget ofte til øl/snacks pølser. Lammetarmen lægges i koldt vand ca 12timer før brug, da det giver det bedste resultat.
Løgspegepølse Bl. passer til 5,0kg svinekød lidt fedt, 80gr nitritsalt,90gr salt, og posens indhold. Opskrift er på posen.
Spegepølsetarmen med trykt guld net på. Spegepølsetarmen har en kaliber på 55mm og en længde på 40cm. Spegepøls tarmen kan indholde ca 800gr i stoppet vægt. Spegepølsetarmen lægges i lunken vand inden den stoppes. Pølseskindet tages af inden brug.
Spegepølsetarmen har en kaliber på 55mm og en længde på 40cm. Spegepølsetarmen kan indholde ca 800gr i stoppet vægt. Spegepølsetarmen lægges i lunken vand inden den stoppes. Pølseskindet tages af inden brug.
Farfars Leverpostej Bl er .fra ca 1940, som stifteren Steffen Olsen af firmaet fik lavet. Opskrift 900Gr,Lever-900Gr blødt spæk-9dl Suppe Det bløde spæk koges ca 20min, Lever skoldes, efter kogning hakkes det hele, Krydderi bl kommes ned i de 9dl suppe og piskes godt, Så tilsættes man stille og roligt suppen i det hakkede spæk og lever. Kommes i...
Druesukker igang sætter modningen af spegepølser. Dosseringen er ca 12-15gr pr/kg Kød
Kogepølse tarm Rød 60/40 har en stoppe vægt på ca 800Gr. Tarmen kommes i lunken vand inden brug. Husk at fjerne tarmen inden brug.
Kogepølse tarm plast (krealon) , bliver oftes brugt til kødpølse/blodpølse, tarmen opblødes i lunken vand .Tarmen kan rumme ca 0,8kg fars masse. Når tarmen er kogt og lagt i koldt vand rynker den, det fjernes ved at man dypper pølse i varmt vand,
Super kraftig kvalitet af mikroklud 40*40 cm
Hvidløg Granuleret er meget stærkt og andvendes i pølseproduktion/madlavning.
Løgpulver andvendes med ca 10gr/pr-kød
Bedstes Dellemix er beregnet til 1/2kg grisekød / Kalvekød man bestemmer selv, og der til ca 2,5dl koldt vand. ælt det godt sammen så har du nogle dejlige frikadeller. Velbekom.
Super Kokke viskestykker som måler 50/100cm med blå og hvid tern.
Spegepølsetarm med julemotiv har en kaliber på 55mm og 40,0cm i længden , stoppet vægt ca 800cg. Julemotivet er tryk i hver ende så man kan skærer pølsen over , og så er der stadigvæk jule motiv på begge stykker. Spegepølsetarmen lægges i lunken vand inden stopningen.Pølseskindet fjernes inden brug
Starter Cultur andvendes Til Modning af spegepølser.Hvis man ikke bruger hele brevet skal det fryses efter brug, og bruges ved næste gang.1 brev passer til 50kg kød
enheder: 102050
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook