Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 102050 Varer sidevis
Spegepølse blandingen er en færdig blanding med alt hvad man skal bruge. Der skal buges: 8,0Kg Okse/grisekød, 2,0kg Spæk, 100gr Nitritsalt,250Gr Kogesalt. HUSK SALTET SKAL I TIL SIDST;;; Detter er en vejledning af kød der skal bare være 10kg kød og spæk man bestemmer selv.
Spegepølsetarmen med påtrykt et lam, har en kaliber på 55mm, og en længde på 40cm. Spegepølsetarmen lægges i lunken vand inden brug, har en stoppet vægt på ca 800gr.Pølseskindet fjernes inden brug.
Spegepølsetarmen med trykt guld net på. Spegepølsetarmen har en kaliber på 55mm og en længde på 40cm. Spegepøls tarmen kan indholde ca 800gr i stoppet vægt. Spegepølsetarmen lægges i lunken vand inden den stoppes. Pølseskindet tages af inden brug.
Opskrift: 2,5 kg kød m/lidt fedt,hakkes,krydderier kommes i og æltes tilsæt ca 1,25 ltr vand og dette æltes til det hænger godt sammen.
Kødet hakkes lidt, så det kan æltes med hånd evt maskine. Kød krydderier og øl(kan godt undlades) tilsættes, æltes godt og salten kommes i tilsidst.Tørres inden røg. Der avvendes til 1 potins ølpølse. 3,0Kg Fedt flæskekød ca 15/18% 1pose Krydderi Bl.-30Gr Nitritsalt-50Gr salt-1/2 Flaske pilsner øl.
Spegepølsetarmen har en kaliber på 55mm og en længde på 40cm. Spegepølsetarmen kan indholde ca 800gr i stoppet vægt. Spegepølsetarmen lægges i lunken vand inden den stoppes. Pølseskindet tages af inden brug.
Lammetarme 19/21 bruges meget ofte til øl/snacks pølser. Lammetarmen lægges i koldt vand ca 12timer før brug, da det giver det bedste resultat.
Løgspegepølse Bl. passer til 5,0kg svinekød lidt fedt, 80gr nitritsalt,90gr salt, og posens indhold. Opskrift er på posen.
Spegepølsetarm Hønsenet har en kaliber på 58/30 ca 350-400gr stoppet vægt. Kommes i lunken vand inden stopning.
Kogepølse tarm Rød 60/40 har en stoppe vægt på ca 800Gr. Tarmen kommes i lunken vand inden brug. Husk at fjerne tarmen inden brug.
Super kraftig kvalitet af mikroklud 40*40 cm
Druesukker igang sætter modningen af spegepølser. Dosseringen er ca 12-15gr pr/kg Kød
Kogepølse tarm plast (krealon) , bliver oftes brugt til kødpølse/blodpølse, tarmen opblødes i lunken vand .Tarmen kan rumme ca 0,8kg fars masse. Når tarmen er kogt og lagt i koldt vand rynker den, det fjernes ved at man dypper pølse i varmt vand,
Hvidløg Granuleret er meget stærkt og andvendes i pølseproduktion/madlavning.
Spegepølse Tarm Maghoni har en kaliber på 58mm og en længde på 40cm. Sprgepølsetarmen kan rumme ca 800Gr stoppet. Spegepølse tarmen lægges i lunken vand inden stopningen, pølseskindet fjernes inden brug.
Kogepølse Tarm 50/25 kommes i lunken vand inden brug , den har en stoppe vægt på ca 350gr.
Farfars Leverpostej Bl er .fra ca 1940, som stifteren Steffen Olsen af firmaet fik lavet. Opskrift 900Gr,Lever-900Gr blødt spæk-9dl Suppe Det bløde spæk koges ca 20min, Lever skoldes, efter kogning hakkes det hele, Krydderi bl kommes ned i de 9dl suppe og piskes godt, Så tilsættes man stille og roligt suppen i det hakkede spæk og lever. Kommes i...
S.Krog er meget anvendlig til at hænge kød og diserve ting op.
Super Kokke viskestykker som måler 50/100cm med blå og hvid tern.
Løgpulver andvendes med ca 10gr/pr-kød
enheder: 102050
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook