Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Check out
Du kan kontakte os på:
Telefon: 65 95 50 84
» Find os
enheder: 102050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 102050 Varer sidevis
Fynsk kødpølse er en kogepølse . Du kan lave pølsen med det kød der skal andvendes,evt. kan man komme Champingnon i farsen, ærter,grofthakket kød,det er kun fantasien der sætter grænser hvad man kan ønske sig. 1pose Fynsk kødpølse , andvendes til 10Kg kød (Svin/Okse/kalv) hvad man har, 2,8Ltr vand,130gr Nitritsalt(alm salt er i blandingen) Husk farsen...
Til Leverpølse skærefast skal du bruge: 5,6kg Snitter som koges i ca 20mim,4,0Kg Svinelever, 100gr Nitritsalt, 3dl supper fra snitterne, 1pose leverpølse skærefast, Efter at snitterne har smiret i 20min hakkes det hele sammen,Suppe og krydderier piskes sammen og kommes i det hakkede kød, og tilsæt nitritsaltet, røres godt sammen, farsen stoppes og koges.
Spegepølse Vildt er en Bl der er let at lave. 1Ps spegepølse Vildt passer til 10,0kg kød.(ca6,0kg vildtkød,ca4,0kg spæk i tern), men du bestemmer selv hvor meget spæk du vil have i. Kødet skal være koldt når det æltes, spegepølse bl. kommes i det hakkede kød og æltes godt, HUSK AT KOMME SALTET I TIL SIDST. Stoppes hurtigt da det indholder GDL, som gør de...
Farfars Leverpostej Bl er .fra ca 1940, som stifteren Steffen Olsen af firmaet fik lavet. Opskrift 900Gr,Lever-900Gr blødt spæk-9dl Suppe Det bløde spæk koges ca 20min, Lever skoldes, efter kogning hakkes det hele, Krydderi bl kommes ned i de 9dl suppe og piskes godt, Så tilsættes man stille og roligt suppen i det hakkede spæk og lever. Kommes i...
Opskrift: 500gr Svinelever 500gr Fedtafpuds 1,0Kg Brystflæsk 7,5dl Kogende suppe 35gr Nitritsalt 35gr Kogesalt 200gr Krydderi Blanding Leveren skoldes Brystflæsk og fedtafpuds koges ca 30min Simre Det hele hakkes, den kogende suppe+salt og krydderi blanding røres godt sammen. Kom evt- ekstra krydderi i efter smag Bages i vandbad ved 175gr i...
Skypulver med flæskestegs smag laves på følgende måde: Kog 1/2ltr vand i en ren gryde, tag gryden af komfuret og rørposen med skypulveret i, kommes på komfuret igen rør til det koger igen, kommes i ren emballage, afkøles, Efter ca 2timer på køl er det klar til at pynte med på feks rullepølse/flæskesteg.
Frankfurter / Grill Pølse Blandingen er uden mel og mælk Der skal andvendes 3,5kg Flæskekød/kalvekød/oksekød --30gr Nitritsalt-- (ca 1,5Ltr Vand) og posens indhold. Man kan selv bestemme hvordan mængden af flæskekød og oksekød skal være.
Kødet hakkes lidt, så det kan æltes med hånd evt maskine. Kød krydderier og øl(kan godt undlades) tilsættes, æltes godt og salten kommes i tilsidst.Tørres inden røg. Der avvendes til 1 potins ølpølse. 3,0Kg Fedt flæskekød ca 15/18% 1pose Krydderi Bl.-30Gr Nitritsalt-50Gr salt-1/2 Flaske pilsner øl.
2,0Kg Fedt Flæskekød hakkes på en grov skive 4-5mm, hvorefter der tilsættet 1pose krydderier (Kålpølse) og væske, og til sidst nitritsaltet. Husk at ælte godt sammen så det binder, stoppes i svinetarm efter eget ønske,drejes af i passende størrelse. Ryges bagefter i varmrøg ca70gr.
Løgspegepølse Bl. passer til 5,0kg svinekød lidt fedt, 80gr nitritsalt,90gr salt, og posens indhold. Opskrift er på posen.
Spegepølse blandingen er en færdig blanding med alt hvad man skal bruge. Der skal bruges: 8,0Kg Okse/grise kød, 2,0Kg Spæk, 100gr Nitritsalt, 250Gr Kogesalt. Dette er en vejledning af der skal bare være 10Kg kød og spæk man bestemmer selv. HUSK AT KOMME SALTET I TIL SIDST!!!!
Spegepølse blandingen er en færdig blanding med alt hvad man skal bruge. Der skal buges: 8,0Kg Okse/grisekød, 2,0kg Spæk, 100gr Nitritsalt,250Gr Kogesalt. HUSK SALTET SKAL I TIL SIDST;;; Detter er en vejledning af kød der skal bare være 10kg kød og spæk man bestemmer selv.
Fransk Hvidløgs Griller er en færdig Bl. til grilpølser. Franskhvidløgsgriller krydderiet bruges ved at man har 10,0kg svinekød, som man ælter med posens indhold og ca 4-5ltr vand. Det hele æltes godt sammen og stoppes i svinetarme .
Spegepølse bl. er uden farve og andvendes med ca 6,0kg svinekød/kalvekød og 4,0kg spæk i tern. Kødes skal være koldt når det æltes. Krydderi kommes først i og så saltet til sidst .
Spegepølse bl. er en bl. til spegepølser, der er nem at lave. 1 ps. Spegepølse bl. passer til 10kg kød . Ca 6kg grisekød /Oksekød ca 4kg Spæk tern , men du bestemmer selv hvor meget spæk du have i. Kødet skal være koldt når det æltes, spegepølse bl.kommes i det hakkede kød og æltes rigtigt godt, stoppes hurtigt da det indeholder Gdl , som gør at de...
1 pose Grill medister passer til 10 kg kød med lidt fedt og ca 4-5 ltr vand.
1 pose Sønderjysk Ringridder anvendes: 9,5kg blandet kød (svine-okse-kalvekød) og 3,5kg fedtafpuds/snitter.Og ca 4,0ltr isvand, og hele posens indhold. ps kan også deles,
Opskrift:til Fransk leverpostej 1,250 gr svinelever 1,25 gr fedtpuds Ca 1,7ltr suppe fra det kogte fedt puds. Fedt puds koges ca 20 min,svinelever skoldes,begge dele hakkes sammen, krydderier kommes i,ca 1,2 ltr kogt suppe fra fedtpuds hældes i lidt efter lidt,til man har en tyk masse.
Opskrift: 2,5 kg kød m/lidt fedt,hakkes,krydderier kommes i og æltes tilsæt ca 1,25 ltr vand og dette æltes til det hænger godt sammen.
Færdig krydderi blanding til grov leverpølse indeholder. Den grove leverpølse blanding kan også laves som smørbar Leverpølse ved at man komme lidt mere suppe(ca 3dl) i når man rører pølsen sammen Vallepulver-Hvedemel-Kartoffelmel-Salt-Peber,Stabilsator. E450(2,1%), smagsforstærker.E621(1,0%) Opskrift medfølger Du skal bruge 1,0Kg. Svinelever - 2,5Kg...
Brug af Cookies
"Servicen er altid i top og de har masse forskellige varer"★ ★ ★ ★ ★
- Charlotte Hjortsballe Aamund
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook